Löydät meiltä laajan valikoiman renkaita henkilö- ja pakettiautoihin. Olemme jakaneet kesärenkaat ja talvirenkaat omille sivuilleen, joissa pyrimme myös ylläpitämään tarkempia tietoja renkaista, sekä hinnastoja.

 

KESÄRENKAAT JA HINNASTOT (siirry tästä)


TYHJÄNÄ AJETTAVA DriveGuard RENGAS

Kesärenkaissa mukana nyt myös Bridgestonen uutuus, TYHJÄNÄ AJETTAVA DriveGuard rengas!
Tutustu tästä linkistä tarkemmin siihen mikä DriveGuard on, ja mitä etuja se tarjoaa normaaliin renkaaseen verrattuna. Ja hintahan ei todellakaan ole minkään huipputeknisen erikoisrenkaan mukainen!

 


RENGASSARJAT

Uudet rengassarjat sisältävät 4 kpl renkaita, kierrätysmaksut sekä renkaiden normaalit vaihtotyöt asianmukaisin välinein. Huoltotiloissamme on useampi nostolaite, joiden avulla renkaidenvaihto on ammattimaista ja nopeaa.


RENGASHOTELLI

Vuosittaista renkaidenvaihtoa helpottamaan meiltä löytyy myös rengashotellipalvelu, jolloin autosi renkaat ovat meillä säilytyksessä odottamassa seuraavaa renkaanvaihdon ajankohtaa.

 


TALVIRENKAAT

– Linkki: Henkilöautojen talvirengashinnasto

– Linkki: Pakettiautojen talvirengashinnasto


VANTEET

Renkaiden lisäksi löydät meiltä kattavasti erilaisia vanteita, normaaleista peltivanteista alumiinivanteisiin, ja erikoisvanteisiin. Myös vanteet vaikuttavat renkaiden ohella ajo-ominaisuuksiin, sekä polttoaineen kulutukseen (paino). Jos haluat helposti lisää näyttävyyttä autollesi, ovat erikoisvanteet silloin valintasi. Autamme teitä valitsemaan ja löytämään sopivia vaihtoehtoja, koska myös vanteiden sopivuudessa eri autoihin on mm. rakenteellisia ja teknisiä vaatimuksia.


YLEISESTI RENKAISTA

Hyvien renkaiden merkitystä ei voi yliarvioida. Renkaat ovat auton ainoa kosketuskohta tiehen, ja kunkin renkaan maakosketusalue on suurin piirtein postikortin kokoinen.

Renkaat ovat turvallisen ja mukavan ajon edellytys, ja renkaat välittävät kiihdytyksessä ja jarrutuksessa syntyvät voimat tien pintaan. Hyvien renkaiden ansiosta voit ajaa ja jarruttaa turvallisesti. Hyvät ja laadukkaat renkaat auttavat myös parantamaan polttoaineen kulutusta, ja täten tuomaan selvää säästöä.

Hyödynnä yli 15 vuoden kokemustamme, ja karttunutta osaamista!

 

EDUSTAMAMME RENGASMERKIT


logo-bridgestone-renkaat
Bridgestone

logo-goodyear-tyres
Goodyear

logo-hankook-tyres
Hankook

logo-nokian-renkaat
Nokian Renkaat

logo-michelin

Michelin

logo-aeolus-tyres

Aeolus

logo-firestone

Firestone

logo-sava-renkaat

Sava

logo-dunlop-renkaat
Dunlop

logo-kumho-renkaat
Kumho

logo-bfgoodrich-renkaat
BFgoodric

 

rengastietoa

Henkilöautot – Pakettiautot
Kesärenkaat
Bridgestone – DriveGuard – Firestone – Hankook – Goodyear – Aeolus – Nokian – Michelin