HUOLLAMME AUTOSI ILMASTOINNIN

Jos autosi ilmastointilaite ei tunnu enää puhaltavan kylmää ilmaa, voi se olla jo huollon tarpeessa! Yleensä jäähdytystehon lasku johtuu vain liian vähäisestä kylmäaineesta, jonka normaali ilmastointihuolto korjaa normaalille tasolle. Nestetasapainon heikkeneminen johtuu normaalista ja väjäämättömästä haihtumisesta, joten tästä syystä on tärkeää muistaa huollattaa ilmastointi säännöllisesti.Ilmastointi huollon yhteydessä on hyvä vaihtaa myös raitisilma suodatin.

 

ILMASTOINTIHUOLTO: Alkaen 59 € + kylmäaineveloitus

Perushuollon lisäksi veloitetaan tarvittavan/käytetyn kylmäaineen täydennysmäärä

35 euron lisähintaan suoritamme haluttaessa samalla perus desinfioinnin ja raikastuksen ilmastointijärjestelmään, joka poistaa epämiellyttäviä hajuja sekä epäpuhtauksia, kuten bakteereita ja mahdollista hometta.

 

Jos viime huollosta on jo aikaa 2-3 vuotta, niin voi ilmastointihuolto olla jo viimestään ajankohtainen. Mikäli kylmäaineen määrä pääsee laskemaan liian alas, niin riskinä on laitteiston rikkoutuminen ja huomattavasti suuremmat korjauskulut. Mikäli olet huolissasi autosi ilmastoinnin kunnosta, niin voit kuitenkin ensihätään kytkeä ilmastoinnin viilennyksen pois päältä yleisesti AC- tai hiutaleella merkitystä napista. Mutta muistathan silti huollattaa ilmastointisi, niin matka taittuu myös lämpimämmillä keleillä paljon mukavammin.

Yleinen suositus on huollattaa auton ilmastointi vuoden välein, jotta jäähdytystehot pysyvät yllä.

Suoritamme tilattessa myös ilmastoinnin vikadiagnooseja sekä korjauksia. Tämä voi vaatia erillisen huoltoaikavarauksen.

OTA YHTEYTTÄ JA VARAA OMA ILMASTOINNIN HUOLTOAIKASI


 

MYÖS AUTOJEN ILMASTOINTIKORJAUKSIA SEKÄ VIANHAKUA

TÄSTÄ AUTOHUOLTO- JA KORJAAMOSIVULLEMME