DSG-automaattivaihteiston öljynvaihto (VW, AUDI, yms)

Autojen vaihteistot vaativat myös huoltoa, ja kauttamme onkin nyt saatavilla myös öljynvaihtopalvelu DSG-automaattivaihteistoille, jossa suoritetaan myös vaihteistolle tärkeä pesu ja huuhtelu. DSG-vaihteistoja löytyy mm. Volkwageneista ja Audeista.

Vaihteiston pesu ja huuhtelu poistaa mahdollisia karstoja, jotka voivat itsekseen liikkeelle lähtiessään rikkoa vaihteiston hyvin yllättäen. Pesu auttaa myös poistamaan muita mahdollisia hiukkasia ja pieniä palasia, joita voi syntyä ajokilometrien karttuessa. Nämä pienet palaset ovat usein myös syyllisiä kytkinrikkoihin, tai vaihteiston epänormaaliin tai ei-niin-pehmeään toimintaan.

Säännöllinen vaihteistoöljyn vaihtaminen on tärkeää, koska öljyn ominaisuudet heikkenevät ajan ja käytön myötä, ja vaikuttaa täten vaihteiston suorityskykyyn, kulumiseen ja elinikään. Kilometrimääräisesti vaihtovälisuosituksena nähdään monesti 60’000 km.

Käytettävissämme on juuri tarkoitukseen kehitetty laitteisto, jolla varmistetaan mahdollisimman hyvä lopputulos. Perinteisin tavoin iso osa vanhoista öljyistä ja epäpuhtauksista voi jäädä vaihteistoon, jolloin öljynvaihdosta ei ehkä ole sen erikoisempaa hyötyä.

DSG-vaihteistoja on käytössä myös joidenkin muiden valmistajien valituissa automalleissa, joita löytyy mm. Fordilta ja Mitsubishiltä. Näistä suorakytkentävaihteistoista käytetään hieman eri nimityksiä, joskin toimintaperiaate on samanlainen ja täten yleisesti myös huollettavissa öljynvaihdon osalta normaalisti. Ota tarvittaessa yhteyttä, ja tarkistamme huoltomahdollisuudet!


OTA YHTEYTTÄ JA VARAA OMA HUOLTOAIKASI

TÄSTÄ AUTOHUOLTO- JA KORJAAMOSIVULLEMME